O nama

v007 (10) (Kopiraj)

Obiteljska tradicija zlatarstva i stvaranja unikatnog nakita više od 40 godina sinonim je Zlatarne Juwelier NM u Karlovcu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADanas, kada suvremena tehnologija i strojna obrada plemenitih metala preplavljuje tržište, malen je broj onih koji strpljivo nastavljaju tradiciju umijeća ručne obrade unikatnog zlatnog nakita.

Majstor zlatar i filigran Nikola Markaj prvu obiteljsku zlatarnu u Radićevoj ulici otvorio je davnih sedamdesetih godina, prethodno izučivši zanat kod starih zagrebačkih majstora. U Njemačkoj se dokazao, otvorivši samostalnu radnju u kojoj je usavršio njemačke tradicijske načine obrade zlata i ugradnje dragog i poludragog kamenja.

Od tada do danas, generacije Karlovčanki i Karlovčana prolazeći mimo prepoznatljive zlatarne maštale su i gledale blještavilo njezinog izloga. Ako vas put nanese u karlovački pothodnik, pogled u ponudu zlatarne i dalje je neizostavni “obred”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zlatarna u Radićevoj ulici

Izvrsnost rada zlatara zlatarne Juwelier prepoznala je i Hrvatska obrtnička komora, dodijelivši mu priznanje – “Istaknuti hrvatski obrtnik”.

Njegovanje obiteljske tradicije, stvaranje unikatnog nakita, odanost i razvijanje prijateljskih odnosa s kupcima, te uslužno osoblje ključne su vrijednosti zlatarne Juwelier NM.

Tisuće zadovoljnih kupaca, više od 40 godina tradicije i zajamčena kvaliteta naša je najbolja preporuka.

Dođite, nemoguće je da ne pronađemo nešto za Vas.

Valentin Markaj